Connect with us

Hiburan

“Jenama Spenda Pun Nak Tunjuk Ke?” – Netizen Kritik OOTD Sherry Ibrahim

Selain menjaga kulit wajahnya dengan rapi, pelakon Sherry Ibrahim juga amat mementingkan soal penampilan ketika berjumpa dengan orang ramai.

Baru-baru ini, Sherry atau nama sebenarnya Syarizad Ibrahim memuat naik beberapa posting di laman Instagram berkongsi ‘OOTD’ yang digayakan di sebuah pusat beli-belah di ibu kota.

Walau bagaimanapun, penampilan fesyen ala-ala ‘longgar’ dengan berseluar jeans dan blouse itu mengundang perhatian orang ramai untuk memberikan pelbagai reaksi.

Ini kerana di dalam seluar jeans itu juga terdapat satu lagi pakaian ‘bergetah’ yang dikatakan menyerupai seluar dalam berjenama Calvin Klein.

Rata-rata peminat dan pengikutnya di Instagram mempersoalkan penampilan tersebut dan menyifatkan pakaian itu tidak sesuai dengan imejnya sebagai seorang muslimah.

Namun ada individu memberitahu, penampilan tersebut terlalu moden untuk rakyat Malaysia kerana pemikiran mereka masih menganggap Calvin Klein sekadar jenama seluar dalam.

 

Selain itu, ada juga komen berkongsi informasi bahawa logo yang dipakai Sherry itu bukan untuk seluar jeans sebaliknya lebih kepada pakaian dalam.

Sumber : Sherry Ibrahim , OhMyMedia

Popular

“Hukumnya ‘Harus’ Menceraikan Isteri Dalam Keadaan Hamil” – Da’i Wan

Trending

“Dia memilih untuk meninggalkan saya dan anak yang dikandung ini…” – Isteri PU Abu Diceraikan Ketika Hamil

Trending

“Majlis Kahwin Kot…Bukan Parti Liar” – Majlis Kahwin Ahya Rosli Dikecam Netizen

Hiburan

Suami Guna Timun Pada Isteri Puaskan Nafsu Seks Liar

News

Connect