Connect with us

Trending

Nabila Huda Bengang Pelanggan Merungut Hidangan Hambar Selepas Tunggu 2 Jam

Rata-rata selebriti zaman sekarang dah tak bergantung sangat dengan jobmenyanyi atau berlakon, malah dia orang lebih memandang ke hadapan dengan buka bisnes sendiri macam restoran dan lain-lain.

Admin sebenarnya tak tau pulak pelakon hebat, Nabila Huda sekarang ada buka warung bernama Waroeng Isabella yang mengetengahkan masakan asli Lombok dan Bali. Tapi baru-baru ni dengarnya ada feedback negatif pulak dari customer di media sosial.

Menerusi perkongsian di Twitterseorang netizen merungut yang masakan ikan gurami yang dipesannya itu tak sama langsung dengan apa yang ditunjukkan kat gambar. Senang cerita, dia kata makanan kat restoran Abil ni ‘hambar’ dan tak macam dia sangkakan. Tu belum lagi tunggu 2 jam nak dapatkan makanan.

Sumber: Twitter

“Hambar ke? Ikan gurami punya besar, harga RM15 kata hambar?”

Tak lama lepas tweet ni viral, owner Waroeng Isabella, Nabila Huda atau Abil beri jawapan balas kepada rungutan tersebut. Ini penjelasannya:

Admin dapat rasakan yang Abil memang marah jugaklah sebab ikan gurami yang disediakan kat warungnya tu memang agak besar walaupun presentation tak sama macam rupanya yang sebenar. Lagipun katanya, makanan di Mc Donald’s dengan KFC tu lagilah lain presentation vs reality, tapi orang still nak pi makan situ jugak?Emmm acaner?

Sumber : Lobakmerah.com

Popular

Foto selebriti Indonesia berbogel di Kuala Lumpur tersebar

Trending

Neelofa Tersalah Muat Naik Gambar Tidak Berhijab

Hiburan

“Dalam Dewi Remaja Bertudung, Masuk Kelab Pakai Bikini

Trending

Pertama Kali Dalam Sejarah Gelaran Dewi Remaja Ditarik Balik

Hiburan

Connect