Trending

Review Rakyat Malaysia Tentang Nasi McD… Sedap Ke Tidak?

Nasi lemak memang tak dapat dinafikan merupakan makanan kegemaran rakyat Malaysia. Bukan sahaja dimakan semasa sarapan pagi, malah ia menjadi hidangan utama sepanjang masa.

Malah, makanan lain juga digabungkan dengan nasi lemak seperti burger, aiskrim, kek dan juga karipap. Baru-baru ini, Mc Donalds juga memperkenalkan menu barunya iaitu Nasi McD. Gabungan nasi lemak dengan Ayam Goreng McD yang pernah menjadi kegilaan rakyat Malaysia sehingga sold out di setiap cawangan McD. Teh Tarik McD turut menjadi menu baru bagi melengkapkan hidangan Nasi McD.

Terdapat beberapa respon daripada netien yang pernah merasai menu baru ini.

Cannot brain 2/10

Nak review sikit Nasi Ayam McD !! Nama nasi ayam but served with timun and sambal? Cannot brain ? ( 2/10 ) . This is the worst Nasi Lemak ever ? . Nasi takde bau wangi langsung just ade rasa pandan and thats all . Sambal serious tak sedap LANGSUNGGG rasa mcm makan dekat kantin sekolah dengan tak pedas tak manis just ade rasa masam . Admin bagi 2/10 hanya sebab ayam goreng dia je yg mmg dah tau sedap tapi yg lain i cannot go la ??‍♂️ . So untuk Rm14 korang dapat Nasi Lemak Ayam + telur mata dengan mcm ni rasa memang agak rugi . . ? Ur nearest McDonald's outlet ? Rm14 . . . . . . . #tasty #eatstagram #spoonfeed #yahoofood #feedfeed #beautifulcuisines #malaysianfoodie #foodislife #foodgawker #nasilemak #nomnom #feastagram #satisfeed #jktfoodbang #cheatmeal #jktfoodies #foodiegram #kualalumpur #foodilysm #foodbeast #mcdonalds #foodshare #foodpics #foodaddict #foodadventures #zagat #photooftheday #hungrydilliwaali #eeeeeats #asianfood

A post shared by malaysian food orgasm ?? (@malayfoodlicious) on

Nasi Lemak Burger pun dah okey

Nasi Ayam ke Nasi Lemak sebenarnya?

Review teh tarik pula.

Walau apa pun setiap orang mempunyai citarasa yang tersendiri. Mungkin McD hanya ingin mencuba sesuatu yang baru mengikut citarasa orang Malaysia.

Apa pula pendapat korang tentang nasi McD?

Sumber : malayfoodlicious

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular

To Top