Now Reading
5 Haiwan Ini Mempunyai Lebih Banyak Follower Instagram Dari Korang!

5 Haiwan Ini Mempunyai Lebih Banyak Follower Instagram Dari Korang!

1170

Oleh Razzlyn Rosli. Sumber Bintang.com.

Memiliki akaun Instagram menjadi sesuatu yang umum kerana ianya dipercayai salah satu cara untuk bersosial. So secara tak langsung follower yang ramai membuat populariti seseorang meningkat. Bukan begitu? So, kepada korang yang tak banyak follower, korang patut malu dengan 5 haiwan ni.. Malu sikit tau binatang pun banyak follower. Heeee gurau je bro!

1. Tuna, Si Anjing Jongang

Anjing berwarba coklat keemasan dijumpai di Kota San Diego, Amerika Syarikat. Tuna sangat unik dan tidak kelihatan seperti anjing lain kerana barisan giginya jongang.

Screen Shot 2016-03-29 at 1.37.27 PM

 

2. Hamilton, Si Kucing Hipster

Geram tak tengok si Hamilton ni. muka acah – acah hensem dan cool je kan? Heee.. Cuba tengok bahagia mulut Hamilton, bulu putih nampak macam misai Wak Doyok kan? Hahaha.. Hamilton juga merupakan pernah menjadi model untuk iklan makanan kucing..

Screen Shot 2016-03-29 at 1.42.38 PM

 

3. Tardar, Si Muka Bengis

Bila tengok je muka si Tardar ni mesti rasa geram.. Apa yamg masam dan marah memanjang tu Tardar! Haaa… Namun begitu setiap yang melihat gelagatnya pasti akan jatuh hati kerana personaliti Tardar jauh berbeza dengan wajahya. Si Tardar pernah lho jadi cover majalah Wall Street Journal pada 30 Mei 2013.

Screen Shot 2016-03-29 at 1.46.32 PM

 

4.  Sam, Si Kening Kontot

See Also

Berbeza dengan Tardar, wajah tak bersalah Sam ni ternyata buat orang sentiasa kesian kat dia. Si bulus ni mempunyai warna bulu hitam di atas mata yang menyerupai kening menghadap ke bawah. Tu yang buat Sam ni nampak sedih dan blur je..

 

Screen Shot 2016-03-29 at 1.50.41 PM

 

5. Snoopy, Si Muka Penyet

Siapa kata hidung tak mancung tak comel? Cer tengok si Snoopy ni walaupun hidung dia tak seberapa tetapi dia tetap menjadi pujaan hati ramai!

Screen Shot 2016-03-29 at 1.54.47 PM

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 BuzzKini. All Rights Reserved.